Акушерське відділення на 40 ліжок з пологовими залами сімейного типу

18030 м.Черкаси, вул.Чехова, 101
приймальне відділення телефон 71-61-73
Завідувач: Дейнека Ірина Володимирівна, +38 099 427 29 39
E-mail : roddom101@ukr.net

Усі відділення оснащені сучасним спеціалізованим медичним обладнанням і апаратурою. Умови перебування є комфортними та зручними не тільки для матері та дитини, але й для усіх членів родини, максимально приближені до домашніх.

Цілодобова робота медичного персоналу

У відділеннях налагоджена цілодобова робота висококваліфікованого медичного персоналу (акушерки, лікарі акушери-гінекологи, анестезіологи-реаніматологи, неонатологи).

Надійна робота ургентних служб

Ургентні служби: відділення інтенсивної терапії для дорослих, відділення реанімації новонароджених і операційні, знаходячись у безпосередній близькості до пологових залів, дають можливість цілодобово надавати екстрену медичну допомогу на високому професійному рівні відповідно до ситуації.

Індивідуальні пологові зали

У пологовому відділені 5 індивідуальних пологових залів, які оснащені ліжками-трансформерами для пологів, кардіотокографами, іншим необхідним медичним обладнанням, апаратурою та інвентарем. Усі пологові зали мають індивідуальні санітарні блоки.

Cімейні пологи
Cімейні пари проходять навчання поведінці під час пологів у школі «Відповідального батьківства» на базі жіночої консультації, відділення патології вагітності і постійно консультуються медичним персоналом у період усього перебування у пологовому будинку;

Вільне положення при пологах
Пропонується вибір породіллям вільного положення при пологах (на ліжку-трансформері, на стільці, на боку і т.д.), вітаються вертикальні пологи;

Фізіологічні пологи
Можливі самостійні пологи (за відсутності протипоказань) у жінок з рубцем на матці (які мають кесарів розтин в анамнезі); Враховуючи бажання вагітної, проводяться самостійні пологи через природні пологові шляхи у пацієнток з тазовим передлежанням плоду (за відсутності медичних протипоказань); застосовуються усі сучасні методи обезболювання пологів.4. Післяпологове відділення
У післяпологовому відділені медичним персоналом активно підтримується політика грудного вигодовування, надається цілодобова допомога у спільному перебуванні матері і дитини.

Відділення акушерської служби:

  • Відділення патології вагітних
  • Пологове відділення
  • Післяпологове відділення

Фахівці акушерського відділення

Дейнека Ірина Володимирівна

Вітренко Дмитро Васильович

Притула Наталія Борисівна

Зеленько Андрій Володимирович

Василенко Валентина Василівна

Драган Валентина Василівна

Плисенко Олексій Олександрович

Риджаніч Ірина Валентинівна

Горб Аліна Олегівна

Безнос Юлія Олександрівна

Тронц Людмила Олександрівна

Бабич Влада Володимирівна

Олійник Валентина Григорівна

Семеняка Людмила Євгеніївна

Томченко Тетяна Володимирівна