Рік, надзвичайно важкий та складний для кожного українця. Рік, який навчив нас більше любити і ще глибше шанувати! Цей рік – великого подвигу та безмірної жертовності – спонукав нас переосмислити те, як ми живемо, змінив нас, наші цінності, погляди та пріоритети.
Як би ворог не намагався нас зламати – ми вистояли! Не втратили віри та мужності. Стали ще згуртованішими, свідомішими, сміливішими та нездоланними! Тому що ми – українці! 💪🏼💙
І навіть у цей надтяжкий для країни час, колектив Черкаський міський пологовий будинок “Центр матері та дитини” ні на мить не припиняв свою роботу. Наші висококваліфіковані спеціалісти, попри все, 24/7 знаходяться на своєму робочому місці, віддано виконують свій обов’язок і цілодобово допомагають з’являтися на світ маленьким українцям та українкам.
ЖИТТЯ ПЕРЕМАГАЄ! 🥰
В 2022 році, в нашому пологовому будинку відбулось 1200 пологів!
Дівчатка в цьому році лідирують, а отже бути миру і процвітанню (якщо вірити прикметам) 😃💖
Від усього колективу вітаємо родини з поповненням! Бажаємо великого щастя, нескінченного кохання, міцного здоров‘я, сімейного благополуччя та світлої долі діткам!
Нове життя – це перемога! І ми безмежно щасливі, що саме в наших стінах з’являються на світ маленькі промінчики щастя! Кожного дня, дивлячись в радісні очі новоспечених батьків, в серцях нашого медичного персоналу підсилюється віра в світле, безхмарне майбутнє для наших діток та нашу скору перемогу ❤️🙏🏼
Ваша довіра вселяє впевненість в нашому професіоналізмі та мотивує нас розвиватись, вдосконалюватись та ставати ще кращими!
Щиро вітаємо всіх з прийдешнім Новим роком і зимовими святами! 🎄🎉 Бажаємо миру і злагоди, процвітання і наснаги, родинного затишку і безмежного щастя! Віримо, що 2023 рік буде роком нашої ПЕРЕМОГИ! А ми ж дружньо будемо наближати цю перемогу, кожен на своєму фронті.
Уклінно дякуємо, підтримуємо та віримо у ЗСУ! Слава Україні! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦